DOOEK | Een Verhaal dat Verteld mag worden.

Met bijenwasdoeken, bieden we een oplossing waarin we zelf keihard geloven, gebaseerd op onze eigen ervaringen. De keuken is onze speeltuin en onze bijenwasdoeken zijn ons gereedschap. Onze prachtige bijenwasdoeken wekken nieuwsgierigheid op bij iedereen. Een verhaal dat verteld mag worden en dat wij graag met jou delen.

 • Duurzaam voorop

  Met DOOEK verminderen we de behoefte aan wegwerpplastic en voorkomen we onnodige voedselverspilling. Een win-win voor mens en natuur.

 • Verantwoorde productie

  We werken vnl. met katoenen reststoffen uit de modebranche, die uitsluitend met Europese bijenwas en boomhars worden vervaardigd.

 • Betrokkenheid

  Inclusie is voor ons een belangrijke bouwsteen. Samen met Ipse de Bruggen maken we de doeken gereed voor verzending.

 • Lage instapvolumes

  Wij geloven in toegankelijke prijzen en lage instapvolumes, geschikt voor zowel het MKB als de groothandels. DOOEK is voor iedereen!

1 van 4

We zijn niet geïnteresseerd om bij te dragen aan de wegwerpcultuur.

Integendeel, we streven er juist naar om het bewaren van eten, zo gemakkelijk en duurzaam mogelijk te maken, zodat er niks anders dan een voldaan gevoel achterblijft.

Daarom werken we uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en bewuste processen die onze aarde behouden. Onze designs, vakmanschap en toegankelijke prijsstelling zijn onze manier om de drempel te verlagen en een duurzaam huishouden te ondersteunen.

Verantwoorde producties

Onze collecties worden zorgvuldig samengesteld, met kleuren en stijlen die elkaar aanvullen. Het begint allemaal met het inkopen van de beste katoenen reststoffen, geproduceerd volgens de OEKOTEX 100- en GOTS-normen. De grondstoffen zijn afkomstig van lokale producenten in Europa, en zelfs de verpakkingen zijn minimalistisch en verantwoord gemaakt.

Langdurige kwaliteit

We respecteren de investeringen van onze klanten door producten te maken die dankzij zorgvuldige processen een langere levensduur hebben. Samenwerkingen met makers die ons streven naar uitzonderlijk vakmanschap, hoogwaardige materialen en ethische tewerkstelling delen, helpen ons verspilling van grondstoffen te vermijden. Zo geeft jouw aankoop je een gevoel van kracht en betrokkenheid.

Dooek is een bewust, Europees lifestyle-merk waar respect voor mens en natuur centraal staan.

 • Duurzame lifestyle

  Een duurzaam huishouden begint met kleine stappen. Onze missie is om deze stap makkelijk te maken door u te inspireren en motiveren om plasticfolie te vervangen door duurzame bijenwasdoeken.

 • Goed doen

  We worden allemaal geboren met verschillende vooruitzichten die onze kansen in het leven bepalen. Door te includeren, dragen we bij aan gemeenschap. Wij voelen ons goed door goed te doen.

 • Food

  Eten is de universele taal van cultuur, waar smaken tradities weven en harten verbinden. Daarom is het lang vershouden ervan zo belangrijk, zodat we er nog lang van kunnen genieten.

1 van 3