Duurzame cadeaus bestellen

Duurzame cadeaus bestellen

Duurzame cadeaus bestellen

Het bestellen van duurzame cadeaus wordt steeds gewilder. Mensen worden zich bewust van hun ecologische voetafdruk en willen deze verminderen. Er wordt steeds meer gekozen voor shampoos zonder verpakking, mensen gaan naar kringloopwinkels voor tweedehands spullen en er is een duidelijke stijgende lijn te zien bij de vraag naar veganistische voeding. Duurzaam leven is een ware trend. En om deze reden wordt er logischerwijs ook steeds vaker gekozen voor het geven van duurzame cadeaus. Langzamerhand zijn we allemaal wel een beetje klaar met cadeaus die binnen de kortste keren weer in de prullenbak belanden. We willen cadeaus waar we lang plezier van kunnen hebben. Wat is er nog leuker dan groene alternatieven voor plastic en folie? Duurzame cadeaus zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Door te kiezen voor een duurzaam cadeau draag je namelijk bij aan een betere wereld. En dat geeft een goed gevoel! En met onze duurzame, kleurrijke vershouddoeken scoor jij gegarandeerd punten.


Welke duurzame cadeaus zijn er bij Dooek?


Nu is natuurlijk de vraag: welke duurzame cadeaus kun je allemaal bestellen bij Dooek?

Singles:
Dit kunnen kleine of grotere doeken zijn die speciaal geschikt zijn om eten mee af te dekken zoals kommetjes en schalen. We kennen het allemaal wel, we hebben heerlijk gegeten maar nog niet alles is op, wat doe je ermee? Zonde om weg te gooien. De standaard plasticfolie is zo een worsteling om iets goed mee af te dekken. Dan hebben we de duurzame afdek singles, ideaal, makkelijk in gebruik en je kan het meerdere keren gebruiken.

Multi packs :

We verkopen losse doeken in allerlei soorten maten, maar ook multi packs. In deze multi packs zitten verschillende maten in voordeelverpakkingen. Ideaal om de overstap te kunnen maken naar een plasticvrij en duurzaam huishouden.
Knipdoek:

Voor de grotere producten waar de standaardmaten niet aan voldoen, hebben we een knipdoek van 30x100cm. Deze kan je zelf naar eigen wens verknippen. Perfect voor bijvoorbeeld het inpakken van een cadeau!

Zakken:

Als laatst hebben we nog zakken. Deze zijn ideaal voor het inpakken van je lunch, maar kunnen ook gebruikt worden voor het bewaren van bijvoorbeeld groente, fruit, brood of een lekker stuk kaas.

Al onze doeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, designs formaten en aantallen. Dooek vershouddoeken zijn geschikt om te geven bij elke gelegenheid. Of het nou een housewarming, verjaardag, babyshower of bruiloft is!


Wat zijn de voordelen van duurzame cadeaus bestellen?

Nu je hebt gekozen om duurzame cadeaus te gaan bestellen, ben je natuurlijk wel nieuwsgierig naar welke voordelen er allemaal zitten aan onze doeken. Ten eerste zijn ze een milieuvriendelijk alternatief voor plastic. Zo kan je je plastic verbruik enorm verminderen en ondersteunt het een duurzaam huishouden! Daarnaast zijn onze vershouddoeken ook makkelijk in gebruik. Ze zijn vele malen herbruikbaar en kunnen worden gebruikt voor allerlei soorten etenswaar, zoals brood, fruit of snacks. En het fijne is dat ze ook bacterie- en schimmelwerend zijn. Onze doeken hebben ongeveer een levensduur van 1 jaar. Je kunt er lang plezier uit halen!

Back to blog