Bijenwas wraps

Bijenwas wraps

Wat is een bijenwas wrap? 

Een bijenwas wrap is een herbruikbare en duurzaam alternatief voor folie. Folie is een product dat ontzettend schadelijk is voor ons milieu, net zoals plastic tasjes. Echter is het gebruik van plastic tasjes drastisch verminderd, doordat wij in Nederland vaak boodschappen tassen gebruiken en omdat de prijs van een plastic tasje verhoogd is, en daarom hergebruiken mensen vaak hun plastic tassen. Het is van een wegwerpproduct naar een duurzaam product geëvalueerd. 

Hetzelfde zal gaan gebeuren met folie, folie is vandaag de dag nog verkrijgbaar in de winkels en online, alleen dit zal niet lang meer duren door de komst van bijenwas wraps. 

Bijenwas wraps werkt net zoals folie, met één groot voordeel, en dit is dat het herbruikbaar is en dus beter voor het milieu.  

De vraag die vaak aan ons gesteld wordt is ’hoe gebruik je bijenwas wraps?’ en het antwoord hierop is simpel. Net zoals jij momenteel folie gebruikt. Je kan jouw etenswaren hierin wikkelen zodat het langer houdbaar blijft. 

Waarom moet ik een bijenwas wrap kopen? 

Bijenwas wraps zijn populair aan het worden, steeds meer mensen beseffen hoe goed het is voor het milieu. Echter snappen wij bij Dooek ook dat als je nog nooit een bijenwas wrap gebruikt hebt in jouw dagelijks leven, dat het moeilijk kan zijn om de eerste stap te maken en jouw bijenwas wrap te kopen. Hier zullen wij jou uiteraard bij helpen. Als eerste adviseer ik om heel simpel te kijken naar het formaat en naar de kleuren of design dat je mooi vind, een bijenwas wrap is niet anders dan vershoudfolie, het enige verschil met vershoudfolie is dat het langer en vaker herbruikbaar is. Daarnaast zijn er veel plekken waar jij bijenwas wraps kan kopen, echter zijn niet al deze leveranciers oprecht. Ze willen geld verdienen met een populair product maar als het gaat om bijenwas wraps moet het ook echt duurzaam zijn. En dit is niet van zelfsprekend bij iedere leverancier het geval. Daarom adviseren wij jou om van een betrouwbaar merk te kopen als je een bijenwas wrap voor de eerste keer besteld. Wij van Dooek.com verkopen duurzame en kwalitatieve bijenwas wraps door heel Nederland, online verkrijgbaar. Probeer eens 1 keer onze bijenwas wrap uit, en het zal jouw huidige gewoontes veranderen. 

Waar kan ik de bijenwas wraps kopen? 

Je kan de bijenwas wraps kopen via onze website online. Wanneer je naar Dooek.com gaat of in Google ‘Dooek bijenwas wraps’ intypt, kan je het direct bestellen. 

 

Back to blog