Köp en ostduk

Köp en ostduk

Att köpa en ostduk är bra för att slippa engångsplast för att förvara ost. Vi tror att alla behöver använda en ostduk. Våra ostdukar är gjorda av helt biologiskt material, så du kan vara säker på att din ost förvaras på bästa sätt. Förvarar du ost fortfarande i en plastpåse eller folier? Då är en ostduk verkligen ett måste för dig. Den finns i olika storlekar för att förvara mindre och stora ostar!

Köp ostduk och kvalitetstillbehör

Naturligtvis vill du kunna njuta länge av ostduken som du ska köpa. Det är inte tänkt att återvinnas efter en månad. Våra ostdukar är av hög kvalitet och håller därför länge. De är gjorda av ekologisk bomull och hög kvalitet bivax som gör att osten andas och behåller sin form och smak. Förutom att köpa en ostduk kan du även komma till oss för alla möjliga andra produkter. Vi säljer till exempel dukar impregnerade med bivax som håller maten fräsch under en längre tid, ett utmärkt alternativ till plastfolier. Du täcker skålen med denna duk och maten håller sig fräsch, perfekt under en (hem)arbetsdag. Tvätta för hand efter användning och återanvänd!

Köp en ekologisk ostduk

Alla produkter som vi säljer i vår webbshop är helt ekologiska. Produkterna är biologiskt nedbrytbara, men även ekologiskt producerade. Vi tror att det är viktigt att tillhandahålla alternativ till produkter som förorenar vår värld i stor skala dagligen. Det går åt oerhört mycket plast som knappast förmultnar. Den fortsätter att ströva runt och orsakar föroreningar på olika ställen, problem i haven och djuren är offren. Att köpa en ostduk är ett steg i rätt riktning.Som tur är behöver du inte oroa dig för de produkter du köper av oss. Genom att sälja ekologiska produkter bidrar vi till en bättre livsmiljö för människor, djur och natur. Visste du att köp av icke-ekologiska produkter bibehåller den nuvarande boskapen? Djur som placeras i stor skala i för små utrymmen? Livet spelar ingen roll längre, bara slutprodukterna som tjänar pengar. Du vill väl inte bidra till det? Dags att köpa ekologiska produkter. Tillsammans gör vi världen lite bättre.

 

Terug naar blog