Hållbara företagspresenter

Hållbara företagspresenter

Hållbara företagspresenter

Hållbara företagspresenter är ett måste för företag som vill profilera sig hållbart. Affärsgåvor är gåvor som ges till nuvarande eller potentiella affärspartners. Dessa företagspresenter bär företagets logotyp eller varumärke eller andra reklamtexter.

De är oumbärliga om du vill investera i relationer som leverantörer, personal eller kunder. Reklampresenter till kunder skapar mer kundlojalitet, så att kunden kommer tillbaka oftare. Det ges ofta till personal eller frilansare för att bygga upp en långsiktig förtroenderelation eller för att främja samarbete. Gåvan kan ges tillsammans med ett litet eller stort köp, men kan även skickas proaktivt, till exempel under semester. Gåvorna används allt mer av företagare, frilansare och företag.Andra alternativ är mässor eller andra speciella tillfällen, eller så ges den som present i julpaketet. 

Vilka hållbara företagspresenter finns hos Dooek?

Du kan kontakta Dooek för olika hållbara företagspresenter. Vi erbjuder en lösning till återförsäljare som vill sälja Dooek genom sin försäljningskanal och till företag som vill profilera sig genom Dooek. Med Dooek kan du uppmärksamma ditt företag på ett roligt, kreativt och hållbart sätt! Dina hållbara affärspresenter kan vara både en bivaxduk och förpackning till din produkt. Bivaxdukar finns i olika färger, design, storlekar och kvantiteter. De finns även som tema, till exempel en födelsedag, jul eller påsk. På så sätt kommer din kampanjpresent att få en iögonfallande förpackning som folk sent kommer att glömma. Du kan själv bestämma vilken design som passar dig bäst. Exempel på reklampresenter som vi har gjort är bivaxdukar med företagets logotyp och små presenter med olika storlekar på bivaxdukar. 

Nyfiken på vilka kampanjpresenter som skulle passa ditt företag eller vill du veta mer om hur vi kan samarbeta?

Vänligen kontakta oss (www.dooek.com/kontakt) via kontaktformuläret. Tillsammans ska vi titta på design, budskap och volym. Vi berättar gärna mer om alla möjligheter! Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar för att diskutera möjligheterna ytterligare.

Vilka är fördelarna med hållbara affärspresenter?

Genom att ge hållbara affärsgåvor stärker du inte bara din affärsrelation, utan du skickar också budskapet att hållbarhet och miljömedvetenhet är viktigt för dig. Genom att använda våra dukar som en kampanjpresent kan du uppmärksamma ditt företag på ett roligt och hållbart sätt!

Har du blivit intresserad och är nyfiken på våra hållbara företagspresenter?

Du kan kontakta oss här för vårt kontaktformulär, eller för mer information om våra produkter.

Terug naar blog