Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken zijn een must bij bedrijven die zich duurzaam willen profileren. Relatiegeschenken zijn geschenken die worden gegeven aan huidige of potentiële relaties van bedrijven. Op deze relatiegeschenken staat het logo of de merknaam van het bedrijf of andere promotieteksten. Ze zijn onmisbaar als u wilt investeren in relaties zoals leveranciers, personeel of klanten. Relatiegeschenken voor klanten zorgen voor meer klantenbinding, waardoor de klant vaker terugkomt. Aan personeel of zzp’ers wordt het vaak gegeven om een langdurige vertrouwensband op te bouwen of de samenwerking te bevorderen. Het geschenk kan worden gegeven samen met een kleine of grote aankoop, maar kan ook proactief worden verzonden, bijvoorbeeld tijdens feestdagen.

De geschenken worden door ondernemers, zzp’ers en bedrijven steeds vaker ingezet.

Andere opties zijn beurzen of andere bijzondere gelegenheden, of het wordt gegeven als cadeau in het kerstpakket.


Welke duurzame relatiegeschenken zijn er bij Dooek?

U kunt terecht bij Dooek voor verschillende duurzame relatiegeschenken. Wij bieden een oplossing aan retailers die Dooek willen verkopen via hun verkoopkanaal en voor bedrijven die zich via Dooek willen profileren. Met Dooek kunt u uw bedrijf op een leuke, creatieve en duurzame manier onder de aandacht brengen!


Uw duurzame relatiegeschenken kunnen zowel een doek als een verpakking zijn voor uw product.

Dooek producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, designs, formaten en aantallen. Ook zijn ze verkrijgbaar als thema, bijvoorbeeld een verjaardag, kerst of Pasen. Zo krijgt uw relatiegeschenk een in het oog springende verpakking die mensen niet snel zullen vergeten. U kunt zelf helemaal bepalen welk design het beste bij u past. Voorbeelden van relatiegeschenken die we hebben gemaakt zijn lunchzakjes met het logo van het bedrijf en kleine pakketjes met verschillende maten vershouddoeken.

Ik wil duurzame relatiegeschenken bestellen

Nieuwsgierig geworden naar welke relatiegeschenken er bij uw bedrijf passen of wilt u meer weten over hoe we kunnen samenwerken? Neem dan vooral contact (hyperlink) met ons op via het contactformulier. Samen zullen we dan kijken naar het design, de boodschap en de oplage. We vertellen u graag meer over welke mogelijkheden er allemaal zijn! We nemen binnen 24 uur contact met u op om verder te praten over de mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van duurzame relatiegeschenken?

Door het geven van duurzame relatiegeschenken versterkt u niet alleen uw zakelijke relatie, maar u geeft ook de boodschap dat u duurzaamheid en milieubewust zijn belangrijk vindt. Door onze doeken als relatiegeschenk te gebruiken, kunt u op een leuke en duurzame manier uw bedrijf onder de aandacht brengen!


Terug naar blog