Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relationsgeschenken är ett måste hos företag som är hållbara profileringar. Relationstekniken finns tillgänglig som tillhandahålls för potentiella företagsrelationer. På denna kopplingsförteckning står logotypen för varumärkets namn på företagets andra reklamtext. Du vill investera i relationer som leverantörer, kunders personal. Relationsteknik för kunder som ser till att fler kunder binder, vilket gör att kunderna kommer tillbaka. En personal hos zzp'ers ges ofta om ett långvarigt förtroende för att bygga upp ett samarbete för att främja. Det kan ges tillsammans med ett litet stort köp, men kan även proaktivt skickas, till exempel under festdagen.

De skrivs av undernemers, zzp'ers och företags hästar vaker insatt.

Andra alternativ är tillgängliga för andra speciella lägen, eller det ges som cadeau i kerstpaketet .


Vilka hållbara förbindelser finns hos Dooek?

Du kan lära dig om Dooek för olika hållbara förhållanden. Vi erbjuder en lösning för återförsäljare som Dooek vill sälja via sin försäljningskanal och för företag som sig via Dooek vill profilera. Met Dooek kan du ditt företag på en leuke, kreativa och hållbara sätt under uppmärksamhet!


Din hållbara relationsförhållande kan både en duk och en förpackning vara för din produkt.

Dooek produkter finns tillgängliga i olika färger, mönster, format och antal. Vi finns också tillgängliga som tema, till exempel en verjaardag, kerst of Pasen. Så får du din äktenskapsförpackning i vår vårande förpackning som människor inte glömmer snabbt. Du kan själv bestämma vilken design som är bäst för dig. Exempel på kopplingsföreskrifter där vi har gjort lunchsaker med företagets logotyp och små paket med olika materieldukar.

Jag vill hållbara relationsgeschenken bestellen

Nyheter har blivit till vilka kopplingar som är kopplade till din företagspassage eller vill du veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans? Ta och framför allt kontakt (hyperlänk) med oss ​​via kontaktformuläret. Samen kommer vi att titta på designen, budskapet och visningen. Vi berättar gärna mer om vilka möjligheter som alla är! Vi tar inom 24 timmar kontakt med dig om vidare att prata om möjligheter.

Vilka är fördelarna med hållbara förhållanden?

Genom att ge hållbara relationsföreskrifter förstärker du inte enbart din affärsrelation, men du ger också en budskap om hållbarhet och miljömedvetenhet är viktigast. Genom att använda våra familjemedlemmar kan du använda ett bra och hållbart sätt med ditt företag under uppmärksamhet!


Tillbaka till blogg