Duurzame cadeaus bestellen

Duurzame cadeaus bestellen

Duurzame cadeaus bestellen

Det beställas av hållbara utbildningar blir populäraste. Man blir medveten om sin ekologiska fottryck och vill minska den. Man väljer fler schampon utan förpackning, människor går till kringloopwinkels för andra sullen och är en tydlig linje att se vid frågan om veganistisk mat. Duurzaam leven är en varu-trend. En om denna övervägande är logiska anvisningar också valde för att ge hållbara utbildningar . Langzamerhand zijn we allemaal wel een beetje klaar med cadeaus die inom de kortste keren weer in de prullenbak belanden. Vi vill lära oss där vi kan ha nöje. Vad är det för fina och gröna alternativa för plast och folie? Duurzame cadeaus är inte bara leuk om att få, men också om att ge. Dörren för att välja för en hållbar akademi gör det till en bättre värld. En det ger en bra känsla! En med våra hållbara, färgrika vershoudsdukar ger dig poäng.


Vilka hållbara akademiker finns hos Dooek?


Nu är frågan naturligtvis: vilka hållbara utbildningar kan du beställa alla vid Dooek?

Singel:
Ditt kan små eller större doeken zijn som är speciellt lämpliga för att jag ska deka som att komma och schalen. We kennen het all well, we hebben heerlijk gegeten men inte allt är op, vad doe je ermee? Zonde om vägen att kasta. Den standardiserade plastfolien är så värst att ha något som är bra för dig. Då har vi hållbara singlar, idealiska, lätta att använda och du kan använda flera keren.

Multipack:

Vi säljer förluster i olika typer av maten, men även multipack. I dessa flera förpackningar sitter olika maten i fördelsverpackningen. Idé om att överskrida för att kunna göra en plastfri och hållbar hållbarhet.
Knipduk:

För de större produkterna där standardmaten inte uppfyller, har vi en knipduk på 30x100 cm. Denna kan du själv till egen önskan knippen. Perfekt för till exempel inpackningen av en cadeau!

Zakken:

Als laatst hebben vi nog zakken. Detta är idealiskt för inpackningen av din lunch, men kan också användas för att vara uppmärksam på t.ex. grönsaker, frukt, en god bit ost.

Alla våra produkter finns tillgängliga i olika färger, mönsterformat och antal. Dooek vershouddoeken är lämplig för att ge vid varje tillfälle. Of het nou een housewarming, verjaardag, babyshower av bruiloft är!


Vilka är fördelarna med hållbar utbildning?

Nu har du valt för hållbara utbildningar som ska beställas, men du är naturligtvis välkommen med nyheter till vilka fördelar som alla kan sitta med på vår hand. De första är ett miljövänligt alternativ för plast. Du kan använda plastförbrukningen enormt minska och stödja ett hållbart hushåll! Dessutom är våra kläder också lätta att använda. De kan användas för alla typer av maträtter, till exempel bröd, frukt av snacks. En het fina är att de också är bakterie- och schimmelwerend. Våra dagar har ungefär en livslängd på 1 år. Du kan ha en lång glädje av att hämta!

Tillbaka till blogg