Duurzaam alternatief vershoudfolie

Duurzaam alternativ vershoudfolie

Duurzaam alternativ vershoudfolie

Vad är ett hållbart alternativ för förvaringsfolie ? Detta är en populär fråga, och du kan få mycket information om att hitta online. I denna artikel kommer vi att ge korta men kraftfulla svar. Sammanlagt är det 5 alternativa, men som om det är hållbart kommer att vara 1 över och det är en videnwas doek.

Duurzaam alternativ för vershoudfolie 1: herbruikbara luftzakjes

Herbruikbara luftzakjes är nät som brödsäckar, bara och vad som är kvalitativt och du kan använda dem. Det enda problemet är att de här användarvänliga luftsäckarna måste kopplas ihop som klippband av remsor som inte är så miljonvänliga.

Därför råder jag herbruikbara luftzakjes inte som alternativ till.

Duurzaam alternativ vershoudfolie 2 & 3 silikon bakjes och silikon zakjes

Bakjes av silikon och silikon är väldigt populära eftersom de är fria att hitta i butiker som Blokker och Xenos. Det enda problemet med silikonbakjes/säckar är att det också görs för att silikonen ska göras. När du inte vill använda produkten behöver du inte använda den, kan du komma in i havet. En liten procentandel av produkter som återvinns kan även återvinnas. Enligt greenmatters.com kan men 35 % av alla produkter som återvinns kan återvinnas i världen. Du köper också en hållbar silikonbaka/säck, men det kan inte vara så lite som det inte finns i miljön.

Duurzaam alternativ för vershoudfolie 4: natte kranten

Natte kranten schijnt mycket bra att arbeta om din mat som är god att hålla. Jag snappar upp den idé som inte är välsmakande och kanske en bit rar klinkt, men det är väl hållbart. Eftersom in motstelling till plast, pappers väl en stor återvinningsprocent har.

Men det bästa hållbara alternativet för förvaringsfolie är naturligtvis viden.

Duurzaam alternativ för vershoudfolie 5: bijenwas doeken

Ett videnwas doek är den enda produkt som är hållbar. Det är lätt att använda och det är också en snygg produkt som är bra och lätt att återvinna vilket gör att det bästa hållbara alternativet är.

Detta är de 5 hållbara alternativen för förvaringsfolie. Börja idag med hållbart liv och beställ din bijenwas doken av Dooek online door heel Nederland hos olika leverantörer.

Tillbaka till blogg