Biologische groothandel

Biologische groothandel

Biologische groothandel

Bent u op zoek naar een biologische groothandel? Dan zit u bij Dooek aan het juiste adres! Bij Dooek kunt u terecht voor duurzame en herbruikbare alternatieven om het gebruik van plastic folie te reduceren. We verkopen verschillende vershouddoeken, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zoals katoen, bijenwas of candillawas, kokosolie en boomhars. De wasbare en herbruikbare doeken kunt u toepassen op enorm veel manieren. Of het nou het vers houden van een broodje is of het verpakken van een cadeau, Dooek vershouddoeken zijn er ideaal voor.

Wat is een biologische groothandel?

Wat is een biologische groothandel precies? Laten we eerst beginnen met het uitleggen wat een groothandel is. Een groothandel is een handelsorganisatie die goederen en diensten in vrijwel dezelfde staat doorverkopen als waarin ze werden ingekocht. Deze goederen en diensten worden geleverd aan ondernemingen. Het is dus anders dan een detailhandel, want deze levert aan consumenten. Producten kopen bij een groothandel is financieel erg aantrekkelijk. Een groothandelsprijs is vaak stukken lager dan de prijs die in een winkel wordt gehanteerd. Hierdoor kan een winkelier de winst op zijn producten gebruiken die hij nodig heeft om zijn winkel tot een succes te maken. Een biologische groothandel is onmisbaar voor milieubewuste ondernemers en consumenten. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, voor zowel een ondernemer als de consument. Een goede start om duurzamer te leven is het reduceren van het gebruik van plastic. Plastic wordt namelijk enorm veel gebruikt. Denk maar aan een bekertje voor de koffie of een boterhamzakje voor de lunch. Een transitie naar een circulaire economie is noodzakelijk als we de wereldwijde consumptie van plastic willen verminderen. De oude manier van produceren, consumeren, gebruiken en weggooien is niet meer van deze tijd.


Wat zijn de voordelen van een biologische groothandel?

Met een biologische groothandel kunt u uw bedrijf of huishouden duurzaam maken. Want dat is uiteindelijk onze missie: eenmalig gebruik van plastic tegen gaan en mensen activeren om duurzame en herbruikbare alternatieven te gebruiken. Bij Dooek laten we zien dat er een alternatief bestaat dat duurzamer en leuker is. Onze doeken hebben ook nog eens leuke kleuren en designs, doordat veel van onze doeken gemaakt zijn van overgebleven stoffen uit de textielindustrie. De doeken zijn daarnaast ook nog eens betaalbaar en van een hoge kwaliteit, waardoor de stap naar een duurzaam huishouden of bedrijf makkelijker en toegankelijker wordt voor iedereen.


Ben je genoeg geïnformeerd over onze biologische groothandel? Misschien vind je één van deze onderwerpen ook wel interessant:


- Onze producten (hyperlink)

- Bedrijfsprofilering (hyperlink)

- Over Dooek (hyperlink)

- Contact (hyperlink)

Terug naar blog