Beställ hållbara presenter

Beställ hållbara presentatör

Beställ hållbara presentatör

Att beställa hållbara presentatör blir allt mer populärt. Människor blir medvetna om sitt ekologiska fotavtryck och vill minska det. Allt fler väljer oförpackade schampon, folk går till second hand-butiker och det finns en tydlig uppåtgående trend i efterfrågan på vegansk mat. Hållbart boende är en riktig trend. Och av denna anledning väljer fler och fler människor logiskt ge hållbara gåvor. Efter hand är vi alla lite trötta på presentatören som hamnar i papperskorgen igen på nolltid. Vi vill ha presentatör som vi kan njuta av länge. Vad kan vara roligare än gröna alternativ till plast och folier? Hållbara gåvor är inte bara roliga att få, utan också att ge. Genom att välja en hållbar present bidrar du till en bättre värld. Och det ger en bra känsla! Och du kommer garanterat att få poäng med våra hållbara, färgglada bivaxdukar.

Vilka hållbara presentatör finns hos Dooek?

Nu är frågan: vilka hållbara presenter kan du beställa från Dooek?

singlar:

Det kan vara eller större dukar som är speciella lämpade för att täcka med som skålar och fat. Vi vet alla det, vi åt en utsökt måltid men allt är inte färdigt än, vad gör man med det? Synd att slänga. Den vanliga plastfolien är en sådan kamp för att täcka något bra. Sedan har vi den slitstarka bivaxduken, idealiskt, lätt att använda och du kan använda det flera gånger.

Multipack:

Vi säljer lösa dukar i alla möjliga storlekar men även multipack. Dessa multipaket innehåller olika storlekar i rabattpaket. Idealisk för att göra övergången till ett plastfritt och hållbart hushåll.

Bivaxrulle:

Till de större produkterna som standardstorlekarna inte uppfyller har vi en bivaxrulle på 30x100cm. Du kan klippa dessa efter eget tycke. Perfekt för att slå in en ost eller macka till exempel!

Bivaxpåsar:

Äntligen har vi bivaxpåsar. Dessa är idealiska för att packa din lunch, men kan också användas för att förvara grönsaker, frukt, bröd eller en god bit ost.

Alla våra bivaxdukar finns i olika färger, utföranden, storlekar och antal. Våra bivaxdukar passar att ge vid alla tillfällen. Oavsett om det är en inflyttningsfest, födelsedag, middag eller bröllop!

Vilka är fördelarna med att beställa hållbara presentatör?

Nu när du har valt att beställa en hållbar presentatör är du nyfiken på fördelarna med våra dukar. För det första är ett miljövänligt alternativ till plast. På så sätt kan du minska din plastförbrukning enormt och det stödjer ett hållbart hushåll! Dessutom är våra fräscha bivaxdukar också lätta att använda. De är återanvändbara många gånger om och kan användas till alla sorters mat, som grönsaker, ost, bröd, frukt eller snacks. Och det som är bra är att de också är antibakteriella och antisvamp. Våra dukar har en livslängd på cirka 1 år. Du kan njuta av det länge!

Tillbaka till blogg