Beewraps kopen?

Beewraps kopen?

Beewraps kopen?

Wil jij beewraps kopen? Dan is het belangrijk dat je jezelf de volgende vraag stelt: Waarom koop ik de beewraps en wat verwacht ik van de beewraps?
Beewraps bestaan van origine zolang als moeder natuur bestaat, beewax is een natuurlijke insulator dat voor decennia in verschillende culturen gebruikt wordt. Het wordt gebruikt voor medicinale redenen maar ook voor cosmetica en zelfs bij het mummificeren van de Farao’s in egypte. Langzaamaan toen de technologie evalueerde zijn wij meer plastic gaan gebruiken in ons dagelijks leven en hebben wij de natuurlijke en biologische producten opzij gezet omdat ze duurder waren en natuurlijk moeilijker waren om op grote schaal te produceren. Echter heeft plastic zo een negatief effect op moeder natuur dat er nieuwe wetgevingen zijn ingesteld die ervoor zorgen dat we weer teruggaan naar onze roots en denken aan wat het beste is voor het milieu. Electrische autos in plaats van diesel auto's, glazen in plaats van plastic bekers, papieren rietjes in plaats van plastic rietjes en beewraps in plaats van plastic folie.

 

Waar kan ik de beewraps kopen?

Er zijn niet zoveel aanbieders voor kwalitatieve beewraps, dus ons advies is altijd om het te bestellen  bij Dooek.com of via onze distributeurs, onze beewraps zijn door heel Nederland en internationaal verkrijgbaar. Let op, bestel geen beewraps van Chinese websites omdat het vaak niet organisch geproduceerd is. Hoe herken je een kwalitatieve beewrap? Een kwalitatieve beewrap is gemaakt van recycled cotton. Dus zelfs de beewrap dat je hergebruikt gemaakt is van recycled materiaal zodat je eigenlijk niet eens extra mankracht of machines aan te pas is gekomen om de cotton te verkrijgen om de beewrap te maken. Dit proces is erg milieuvriendelijk en daarom staan wij achter ons product. Dit is daarbij ook het proces hoe je een kwalitatieve beewrap ontdekt. Dus wanneer je een beewrap gaat kopen, koop het via Dooek.com of bekijk hoe het geproduceerd is.


Wanneer moet ik een beewraps kopen?

Je kan uiteraard een beewrap kopen om als milieubewuste consument je steentje bij te dragen aan het milieu. Het kan ook heel leuk zijn om het als origineel cadeau aan iemand te geven. Daarbij is het zelfs mogelijk om de beewrap te gebruiken als cadeaupapier voor bijvoorbeeld kerst of andere feestdagen. Hieronder plaats ik een aantal links voor meer informatie. Indien je net als ons helemaal achter dit product staat en je wilt grotere aantallen beewraps  kopen dan kun je ook distributeur worden. Neem daarvoor contact met ons op www.dooek.com.

 

Terug naar blog